неділя, 8 лютого 2015 р.

OCA - mock exam

     Фінальний етап в підготовці до тесту  Oracle Certified Associate, Java SE 7 Programmer (номер екзамену: 1Z0-803) - проходження тренувальних тестів (англійською mock exam). Це необов'язково, але дуже добре для оцінки своїх можливостей та занурення в середовище реального екзамену.

      Кілька типових запитань можна знайти на сайті самого Оракла. Ще кілька питань ось тут - www.gocertify.com. Багато посилань на різні ресурси по підготовці до тесту можна знайти на сайті www.coderanch.com. Там також є джава-форум та багато навчальних матеріалів.

      Можна також купити тестові симулятори. Я обрав Enthuware. Обирав перш за все за ціною - коштує всього 9.95 $, на відміну від аналогів, таких як EPractizeLabs - 30 $, WhizLabs - 39.95 $. Зустрічав також варіанти, які коштували 100 доларів.

     Тест від Enthuware виявився хорошим інструментом для підготовки. Інтерфейс оболонки схожий на реальний, який використовується під час тесту.




     Під кожним питанням є кнопка Discuss, яка відправляє вас на відповідну гілку форуму, де обговорюється це питання. Ви можете задати питання і адміністратори обов'язково відповідять, зазвичай, на протязі одного-двох днів. Всього пакет містить 7 тестів по 70 питань.

     Також цікаві лінки, що стосуються проходження тесту OCA:
- www.selikoff.net;
- javarevisited.blogspot.ca;
- www.codejava.net.

Немає коментарів:

Дописати коментар